Cuboss.se

Tanken och syftet med Cuboss är att du ska kunna hitta allt du behöver som är relaterat till speedcubing på ett och samma ställe. Vill du få tag i ett nytt pussel? Vill du lära dig mer om speedcubing genom artiklar eller filmer? Då har du kommit rätt! Här kan du även konversera med andra och dela ditt intresse i vår chatt eller på vårt forum. Om du har några frågor angående speedcubing så är det bara att skriva i chatten eller till oss via kontaktsidan så hjälper vi dig mer än gärna!

bg_image

Viktor
Strindell

Jag heter Viktor och ett av mina största intressen är speedcubing! Jag lärde mig lösa Rubik’s kub 2009. När klasskompisarna såg att jag kunde lösa den och blev imponerade så inspirerade det mig att bli snabbare. Med nybörjarmetoden som jag lär ut här på Cuboss lyckades jag komma ner i cirka 40 sekunder. Efter att min kub legat och dammat i några år hittade jag den igen 2013 och jag fick återigen intresset för speedcubing och började tävla i det. Jag ville dela med mig av mitt intresse och skapade hemsidan Cuboss.se.

Jag tar hand om allt relaterat till speedcubing på Cuboss. De artiklar, guider och videos som du hittar här på Cuboss är skapade av mig. Produkterna som finns i shopen är noga utvalda av mig och jag ser till att de håller en hög nivå! Jag håller än idag på med speedcubing och tog nyligen ett nytt personligt rekord på 10.67 sekunder! (05/2015)

bg_image

Anton
Strindell

Mitt namn är Anton. Jag är en datavetare och programmerare som tycker om att bygga på intressanta projekt. Dessutom tycker jag om att lösa Rubik’s Kub. Det var därför jag började hjälpa Viktor med Cuboss, och det kommer jag fortsätta med framöver.

Min roll i Cuboss är att se till att allt fungerar som det ska, designa nya sidor och lite smått och gott däremellan. Jag hjälper också Viktor med hans sysslor när det behövs. Jag är ingen ”kubfantast”, vilket jag skulle klassa Viktor som, men jag tycker om att lösa lite olika pussel till och från. Mitt rekord med Rubik’s Kub (jag använder för närvarande en QiYi Tunderclap) är 46 sekunder. Andra pussel jag gillar är Skewb och Megaminx.

31 kommentarer på “Om oss

 1. liamzirkelbach skrev:

  Kan bars säga rakt av den bästa sidan någonsin ! Alla kuber är skit bra o skit snabb leverans o allt :)Grymt jobb ni gör !

 2. Hannes skrev:

  Hej, jag har köpt square-1 av er. Det var mycket svårare än jag trodde att lösa den Har ni även live lektioner i Uppsala så vore det kanon -jag kommer direkt Tack för en superbra sida

  • Viktor skrev:

   Hej! Ja, sq-1 kan vara rätt krånglig. Jag lärde mig lösa den ganska nyligen faktiskt (efter att ha kubat i 7 år). Vi har tyvärr inga såna lektioner och om vi började med något liknande så skulle det nog vara för 3×3. Om du gärna vill ha en svensk guide på hur man löser den så kan du prenumerera på Cuboss på YouTube. Det kan hända att jag lägger upp en guide där i framtiden. Annars hittar du videoguide på engelska utan problem.

 3. exthelion skrev:

  Hej.. Jag är ganska ny här på cuboss för jag brukar betälla från en annan sida, men jag tänkte prova cuboss.

  Jag tänkte att du Viktor, borde göra lite fler videos med tips på speedcubing (tips och tricks etc.) då jag läste att du kan lösa kuben på 10 sekunder.

 4. Joel Berntsson skrev:

  Hej igen…
  Ville bara säga att ni har nog den bästa servicen någonsin (vad jag vet iallafall). Ni svarar på frågor på ett bra sätt och man behöver inte vänta länge på produkter man beställer. faktum är att jag beställde en Guoguan Yuexiao 3×3, en Moyu Lingpo 2×2 och en Stjärnmejsel i förrgår kväll, och den skickades ca. 13:00 igår.
  -Gissa när jag fick den.. Idag.
  Otroligt kort leveranstid. Det är även väldigt bra att man har möjligheten att i kassan skriva t.ex. vilken färg man vill ha på t.ex. skruvmejseln (jag skrev att jag ville ha en blå och jag fick en blå).

  PS: Var någonstans har ni eran verksamhet?
  ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  Fortsätt med det fantastiska jobbet, och sluta inte med eran otroliga service
  –Hälsningar: Joel

  • Anton skrev:

   Tack för de fina orden, vi är glada att du blev nöjd! 🙂

   Vi har kontor och lager i Uppsala, än så länge har vi ingen fysisk butik. Men det kanske kommer!

   • Joel Berntsson skrev:

    Det hade ju varit fantastiskt bra med en fysisk butik då ”non-cubers” kanske hade upptäckt speedcubing och sporten hade blivit större. Tyvärr så hade det varit svårt för mig att besöka butiken då jag bor långt ifrån (Småland).

  • Anton skrev:

   Hej Elisabeth,

   Nej, vi har tyvärr ingen fysisk butik. Lager och kontor ligger i Uppsala. Vi har dock möjlighet att skicka till Norge, kontakta oss via vårt kontaktformulär så kan vi hjälpa dig med det. Fraktkostnaden blir lite högre bara.

  • Viktor Strindell skrev:

   Hej Magnus,

   Det var en bugg som gjorde att länken till kontaktformuläret inte syntes på mobilversionen av sidan. Nu kan du hitta den längst ner i menyn. På dator så ligger den uppe till höger på sidan.

 5. Axel Edström skrev:

  Hej,
  Jag beställde en fidgetspinner förra söndagen dvs för 9 dagar sedan och har fortfarande inte fått leverans, har ni leveransproblem?

  • Anton Strindell skrev:

   Hej Axel,
   Det ska inte vara några förseningar hos oss eller hos PostNord, men det kan ju ha blivit fel någonstans. Kontakta oss gärna via kontaktformuläret och ange ditt ordernummer så ska vi hjälpa dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *